Torstai. Onhan nyt varmasti torstai? Ettei vaan olekaan keskiviikko? Ihan sekaisin tämä ämmä...Hiihei, huomennahan on sitten perjantai! Pääsee töistäkin sitten aikaisemmin. Pitää muistaa hankkia passikuvat.

Töissä oli oikein mukava päivä, jokseenkin väsyttävä. Roskia keräiltiin, taas. Tällä kertaa tuossa ihan koulun vieressä ja sitten tuossa etupihan koivikossa. Muutama säkillinen tavaraa tuli. Hammastahnatuubeja ja ties mitä.

Pyysin J:lta anteeksi. Se tuntui olevan vähän hämillään, mutta niinhän se aina. Juteltiin ja mukavaa oli. Ainahan meillä.

Pitäisi vastata Lennyn s-postiinkin. Ehkä illemmalla, samalla kun juttelen J:n kanssa. Lennyn kanssa meillä on ihan oudot jutut. Hyvät jutut. Hauskat jutut.

Alakerran pappa ja äiti on minua vastaan. Kun en ole ostanut rengaslukkoa pyörään. Siskon pyörään. Joku kuulemma nyt varastaa sen kun siinä ei toista lukkoa ole. Hyi kun olenkin vastuuton. Äiti oli sitä mieltä. Outoa.

Löysin sen kukan! Tai siis sen nimen ja sitä kautta kuvan siitä. Kukkahan oli siis posliinihyasintti. Ja se näyttää tältä:

1495365.jpg
(c) Torgny Roosvall

Yksinkertainen ja nätti.

Olen miettinyt niin kovin paljon viiime aikoina...

Oh a million faces pass my way
Oh they're all the same, nothing seems to change anytime I look around
Oh who knows just what the future holds
All I want to know is if it's with you

Paolo Nutini - Million Faces

Paololla ja minulla on sama syntymäpäivä. Ikäeroa kaksi vuotta. Söpöä.