Huh hellettä! No ei tuolla hellettä ole, mutta melkein ainakin.

Oli tarkoitus tänään käydä vihdosta viimein hakemassa ne passikuvat. Kävi ilmi ettei kuvaamo ole auki lauantaisin. Hemmetti. Maanantaille menee sitten kaikki. Oli niin kiva ilma, että päätin sitten suorittaa vähän kävellystä pitkin kaupunkia. Kävin kirpparilla ja tein ihania löytöjä! Kun vaan olisi ollut varaa ostaakin...Tuossa kotimatkalla vastaan tuli muutama viehkeästi hymyilevä nuorimies. Eihän siinä voinut olla hymyilemättä takaisin! Ja soutustadionin vieressä joku otti minusta kuvan. Tuosta vain räpsäisi kun ohi kävelin. Kyllä harmittaa kun en jäänyt juttelemaan, olisi selvinnyt, mihin käyttöön kuva mahtoi tulla.

On taas tullut juteltua ulkomaalaisten kanssa. Yhden amerikkalaisen kanssa juttelin ja tultiin hyvin toimeen, vaikuttaa rehdiltä ja reilulta kaverilta. Herrasmieheltä. Emrenkin kanssa juttelin. Tais olla vähän kiimassa. Sanoi, että sen on semmoinen eläimen vaisto, pakko saada sitä nyt ja heti. Mahdollisimman paljon. En tietenkään voinut olla kiusaamatta poika-poloista... Lennyltäkin tuli viesti. Ihan outo heebo.

Huomenna näen Nellin. Vihdoinkin. Oli kyllä vähän säätämistä että saataisiin sovittua. Eikä muuten mennä taidenäyttelyyn. Tai no, eihän sitä tiedä, kattoo nyt.

Disco Ensemble @ Klubi 12.5. Sinne!